HUR DET FUNGERARVetenskapen bakom Reclaim® med ArgirelineArgireline Molecular Complex

Detta nya och innovativa molekylkomplex innehåller några av de mest effektiva ingredienser som någonsin har kombinerats i en hudvårdsprodukt. Argireline minskar linjer och fungerar som en naturlig exfolierare, den bidrar till att hålla huden frisk och perfekt fungerande utan att irritera. Molekylkomplexet börjar arbeta direkt och stimulerar hyns naturliga förnyelseprocess. Våra preliminära undersökningar visar att du kan se en daglig förbättring av de vertikala linjerna och rynkorna på i genomsnitt 1% per dag, på bara två veckor!


HydraMoisture Technology

Reclaim® ökar tillförseln av fukt med stöd av vår avancerade HydraMoisture-teknologi. Den fungerar som en liten dusch och ger fukt till de undre hudlagren… sakta och under flera timmar. Genom att återfukta din hy bidrar Reclaim® till att minska fuktförlusten, en av de viktigaste orsakerna till linjer och rynkor.
Fantastiska resultat

Reclaim® fungerar verkligen. Argireline Molecular Complex och HydraMoisture-teknologin arbetar tillsammans för att ge signifikanta resultat som minskade linjer, mjukare hy, förbättrad exfoliering och återfuktning av hyn. Tillsammans utgör de Principal Secrets® formel för sann skönhet. Allt du behöver är Reclaim®.


®

Kundinformation

Om Guthy-Renker ®

Copyright © 2008 Guthy-Renker ® All rights reserved
Marks designated with
or ® are owned or licenced by Guthy-Renker ® LLC and are registered or pending in the U.S. and may be registered or pending in other territories.